Logo Hockey Connect geel oranje

Dit zijn de Leukste Teams van Nederland!

leuksteteamb

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar startte afgelopen april de tweede editie van ‘Leukste Team van Nederland’. Doen er weer zoveel teams mee? Welke acties bedenken ze dit jaar om te kunnen winnen? En stemmen net zoveel mensen op hun favoriete team…? Allemaal vragen vooraf waar we als organisatie nu de antwoorden op hebben. In één woord kunnen we zeggen: WOW!

Wow, wat hebben de teams die meededen gestreden!

Wow, wat waren de teams creatief!

XXL Nutrition

Wow, wat hebben jullie, de teams, veel stemmen opgehaald!

Maar uiteindelijk is en blijft het een competitie en om te winnen heeft het leukste team de meeste stemmen nodig.

Feest in Purmerend en Krimpen aan den IJssel, in ieder geval bij de meiden van MO10-Groen en Dames 1. Via Instagram zagen zij op 13 juni live de uitslag van de verkiezing tot leukste team 2022-2023. Hierin werden zij gekroond tot het Leukste Team van Nederland na een maanden durende verkiezing. Daarin was voor de meiden van Purmerend en Krimpen niets te gek en dat heeft zich zeker uitbetaald.

Krimpen Dames 1
Het was een gezellige boel bij een van de laatste trainingen bij Krimpen Dames 1. Ze moesten even hun training afbreken, omdat de winnaars bekend werden gemaakt. Eindelijk kon het verlossende woord worden uitgesproken. Eindelijk zou duidelijk worden wie er vandoorging met de tweede titel Leukste Team van Nederland bij de senioren. Dat was nog een spannende zaak, want meerdere teams mengden zich tot het allerlaatste moment in de strijd. De verkiezing liep natuurlijk lang. Ruim 100 teams meldden zich aan en probeerden zich zo leuk mogelijk te presenteren. Uiteindelijk bleef na een voorselectie een klein aantal teams over, dat de tijd kreeg om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen. Want dát gaf uiteindelijk de doorslag.

Bij Krimpen beseften de meiden dat maar al te goed en ze lieten geen mogelijkheid onbenut om stemmen te winnen. ,,We zijn heel actief geweest, klopt’’, beaamt een van de meiden. Als ze terugkijkt, moet ze lachen om alle stunts die ze hebben uitgehaald om maar stemmen binnen te halen. ,,We hebben sowieso in al onze vriendengroepen, in al onze werkapps en waar al niet meer de link gedeeld naar de verkiezing met een verhaaltje waarom juist wij dat leukste team zijn en natuurlijk het verzoek om toch vooral op ons te stemmen.’’ Het heeft dus gewerkt.


Purmerend MO10-Groen
Dit jaar was er een splitsing tussen jeugd en senioren. De jongste jeugd heeft nog niet altijd social media of whatsapp groepen om campagne te voeren, maar de meiden van Purmerend hebben bewezen dat ze ook zonder kunnen. Ze stonden in kranten, werden uitgenodigd om op een zaterdagochtend live op de radio hun deelname te promoten, gingen in hun woonwijken van deur tot deur, maakten promotie op school; niets was te gek voor deze meiden. Het heeft ervoor gezorgd dat zij zich komend jaar het leukste team mogen noemen. Het levert ze geen extra prijs op, maar overall hebben zij ook de meeste stemmen binnengehaald, dus mogen zij met recht trots zijn op hun inspanningen en hun welverdiende titel.


Dat hun acties tot ver over de wereld gehoor kregen, bleek wel uit het feit dat er stemmen binnenkwamen van bijvoorbeeld Justinbieber@gmail.com en tailorswift@gmail.com. Dit heeft er uiteindelijk niet voor gezorgd dat dit team won, maar hun creativiteit wordt bij deze beloond.

Prijzen
Het Leukste Team kan niet tot stand komen zonder de hulp van de partners: Jumbo Hockey, Adidas, BP College, B-Like app, Racesquare en de Staatsloterij. Komende periode zullen we contact opnemen met de winnaars om hun prijzen te overhandigen. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *