Logo Hockey Connect geel oranje

Jumbo Golf & Hockey voegt wintersport toe aan collectie

Jumbo Golf Hockey Wintersport - Kerkrade

Superstores Amsterdam en Kerkrade breiden uit met nieuwe afdelingen

Op zaterdag 3 december opent de nieuwe Jumbo Golf Hockey & Wintersport aan de Wiebachstraat op de Rodaboulevard in Kerkrade haar deuren. Na de succesvolle opening in Amsterdam Westpoort zet Jumbo Golf & Hockey hiermee de wintersportuitbreiding door. In beide superstores vind je nu naast het golf- en hockeyassortiment ook een groot assortiment aan wintersportartikelen. Mede vanwege de uitgebreide service en fitting-mogelijkheden zijn de nieuwe ski- en snowboardafdelingen een beleving voor iedere wintersportliefhebber.

De superstores in Amsterdam en Kerkrade zijn de eerste Jumbo Sports-filialen waar je, naast golf- en hockeyproducten, ook voor een uitgebreid wintersportassortiment terechtkunt. In beide filialen kun je gepersonaliseerde ski- en snowboardschoenen laten aanmeten en met een speciaal warmteapparaat de knelpunten uit je schoenen halen. “We zijn ontzettend trots dat we na het succes in Amsterdam nu ook onze superstore in Kerkrade uitbreiden met Wintersport”, zegt Bart van Pelt, CEO van Jumbo Golf Hockey & Wintersport. “Nederlanders zijn fanatieke wintersporters en de voorbereiding op het seizoen begint nu echt op gang te komen, merken we ook in ons andere filiaal. Ik kijk ernaar uit om na onze opening wintersportliefhebbers uit Kerkrade en omstreken in al hun behoeften te kunnen voorzien, zodat zij goed voorbereid richting de pistes kunnen.”

XXL Nutrition

Sfeer en service

Voor Jumbo Golf Hockey & Wintersport zijn de nieuwe afdelingen samen goed voor ruim 3.500 extra vierkante meters aan wintersportbelevenis, waarbij het totale winkeloppervlak in Kerkrade is verdubbeld. Ook heeft dat filiaal van de gelegenheid gebruik gemaakt om de bestaande afdelingen inclusief alle oefenfaciliteiten volledig te vernieuwen. Inmiddels is het gehele wintersportassortiment ook online beschikbaar. “Na een periode van hard werken ben ik erg blij met hoe de winkel er nu uitziet”, zegt Celine Laumann van Jumbo Golf Hockey & Wintersport Kerkrade. “Behalve dat de superstore ideaal geschikt is voor het uitproberen van onze producten, proef je ook echt de sfeer van de verschillende sporten die wij vertegenwoordigen. Dit geldt ook zeker voor de nieuwe wintersportafdeling, die we geheel in thema zullen openen. Ik heb zin in de opening en om vanaf dat moment onze bezoekers de ultieme ervaring te bezorgen. Ons servicegerichte team is er klaar voor.”

Over Jumbo Sports

De superstores van Jumbo Golf Hockey & Wintersport vallen onder de verzamelnaam Jumbo Sports. De naam van de winkel vertelt op welke takken van sport ze zich richten. Alle winkels zijn voorzien van de bekende Jumbo Golf Hockey & Wintersport-formule. Deze formule staat voor altijd eerlijk advies, topservice, de grootste keuze en vaste lage prijzen. Zo profiteer je bijvoorbeeld van de Europese prijscheck en biedt Jumbo Sports (altijd gratis) maatwerk. Omdat we er zeker van zijn dat we zorgen voor de beste oplossing, geven we je een 60 dagen tevredenheidsgarantie. Kijk voor meer informatie op: www.jumbosports.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *