Logo Hockey Connect geel oranje

Mis niks van het WK: Ziggo Sport zendt alle wedstrijden van Oranje uit.

CUTTACK, INDIA- JANUARY 13.
FIH Odisha Hockey Men's World Cup 2023
Opening ceremony. 

(Photo by WorldSportPics/Frank Uijlenbroek)
CUTTACK, INDIA- JANUARY 13. FIH Odisha Hockey Men's World Cup 2023 Opening ceremony. (Photo by WorldSportPics/Frank Uijlenbroek)
FIH Odisha Hockey Men's World Cup 2023 Opening ceremony.
Fans en liefhebbers van tophockey komen in januari aan hun trekken bij Ziggo Sport.
Vanaf vrijdag 13 t/m 29 januari vindt het WK Hockey voor mannen plaats in India.
Ziggo zendt alle wedstrijden van de Oranje Heren live uit. Ook de halve finales en de finale zijn te zien bij Ziggo Sport.

Na een zeer succesvol WK van de Oranje Dames is het de komende weken de beurt aan de heren. De eerste twee poulewedstrijden tegen Maleisië en Nieuw-Zeeland speelt Oranje in Rourkela, gelegen in het noordoosten van India. De derde en laatste poulewedstrijd tegen Chili speelt het team in het 320 kilometer verderop gelegen Bhubaneswar.

Ideale schoonzonen
In 2018 verloren de Oranje Heren van België in de finale, ook in India. Daarna waren de Olympische Spelen in Tokio met een zesde plaats teleurstellend. Bij dit WK selecteerde bondscoach Jeroen Delmee een jonge, gretige ploeg met elf WK-debutanten, maar ook met bekende spelers als Thierry Brinkman en Jorrit Croon.

Uitzendingen
Uitzendingen vinden plaats op Ziggo Sport (kanaal 14). John van Vliet geeft commentaar bij alle wedstrijden. Bovendien schuiven oud-internationals Teun de Nooijer en Kim Lammers aan voor de voorbespreking en uitgebreide analyse achteraf. In het stadion in India is verslaggever Jim Tellier voor interviews en reportages.
Zaterdag 14 januari, 10:40 uur – Nederland-Maleisië
Maandag  16 januari 10:40 uur – Nederland Nieuw-Zeeland
Donderdag 19 januari 10:40 uur – Nederland-Chili
De voorbeschouwing start telkens om 10:10 uur. De overige wedstrijden van de Oranje Heren zijn afhankelijk van het resultaat in de poulefase.De halve finales vinden plaats op vrijdag 27 januari, de finale tenslotte op zondag 29 januari.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *