Hockey International is een magazine gemaakt door 
Korver & Kuper Media.
Dit zijn onze partners:

World Sport Pics verzorgt al onze fotos

We motivate the world with our social sport platform, enabling everyone to become more active and better at their sport. We believe that social can be so much more. It should be a positive mirror for personal growth. That’s why we are a SportTech start-up with a clear mission.

De as van onze opstelling wordt ingevuld door ervaren sportmarketing spelers. Het maakt niet uit in welke situatie je bevindt er is altijd een speler die precies weet wat er nodig is en het verschil kan maken. We zijn zo op elkaar ingespeeld dat we precies weten wanneer we elkaar moeten aanvullen en elkaar zo naar ongekende hoogte kunnen brengen. Al met al zijn we allemaal liefhebbers van het spel en vinden we dat winnen toch belangrijker is dan meedoen.

De meeste hockeyspelers rennen buiten op het veld achter de bal aan met hun stick, maar in de winter is zaalhockey is ook populair. Bij hockey draait alles om de teammentaliteit. De gezellige hockeyfeestjes- en kampen dragen bij aan de juiste teamspirit en je maakt er vrienden voor het leven. Maar wil je goed voor de dag komen op het hockeyveld dan is een goede hockeystick je nummer één prioriteit.

Je organisatie is one of kind, dus waarom zou jouw website dat niet zijn? Een gebruiksvriendelijk en unieke website die onderscheidend is, geeft je een stapje voor op de concurrentie. Het is jouw online visitekaartje. Van een aantrekkelijk webdesign tot aan webbeheer en online vindbaarheid; wij nemen het allemaal uit handen zodat jij je kan focussen op waar jij goed in bent. We leveren diensten, bieden consultancy en adviseren waar nodig.

Partner worden?

Wil jij partner worden van Hockey Magazine? Neem dan contact op!
Ingmar Kuper
Email: ingmar@hockeyinternationalmagazine.nl
Telefoon: +31623884422

Mediakit van Hockey Magazine