Logo Hockey Connect geel oranje

LG Stars kamp van SportWays

ANTWERP - Belfius EuroHockey Championship Men and Women
Para Hockey
Photo: FinalL Germany v Netherlands
WORLDSPORTPICS COPYRIGHT FRANK UIJLENBROEK
ANTWERP - Belfius EuroHockey Championship Men and Women Para Hockey Photo: FinalL Germany v Netherlands WORLDSPORTPICS COPYRIGHT FRANK UIJLENBROEK

Een unieke combinatie van fanatiek hockeyen en plezier maken voor LG hockeyers. SportWays streeft ernaar hockey zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Daarom organiseert de hockeykampenorganisatie dit jaar voor het eerst het LG Stars Hockeykamp op Alecto. 

Hockey moet zo toegankelijk mogelijk zijn voor iedereen. Daarom organiseert SportWays voor het eerst een LG Stars Hockeykamp. LG-hockey is één van de disciplines van het ParaHockey. LG-hockeyers – spelers met een lichamelijke beperking – of hockeyers die motorisch net wat meer begeleiding nodig hebben kunnen aan de slag gaan met de enthousiaste trainers van SportWays,die werken met kennis van de doelgroep. Door afwisselende en fanatieke trainingen komt alles aan bod. In kleine groepjes van maximaal zes hockeyers ga je aan de slag om jouw hockeyskills een boost te geven in een veilige en vertrouwde omgeving. Het einde van de dag sluit je af met een gaaf toernooi.

SportWays zorgt voor de optimale kampervaring voor elke hockeyer. Samen met de andere leeftijdscategorieën van het kamp ga je elke dag heerlijk lunchen, en tussendoor is er tijd voor een limobreak met gezonde snack en leuke, sociale spellen. Onder het motto ’normaal wat normaal kan, en speciaal wat speciaal moet’ ga je een geweldig hockeykamp tegemoet.

XXL Nutrition

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *