Logo Hockey Connect geel oranje

Brabo Goalie

SELECTIE-3-2-2-2-scaled

Stel, je bent keeper of je bent verantwoordelijk voor de keepersmaterialen op jouw club. Of je bent de penningmeester. Dan zou ik even doorlezen. Brabo Goalie is een pittige campagne gestart: Brabo Goalie valt aan! Op maat gemaakt keepersmateriaal, razendsnelle en unieke service, totale ontzorging van al het keeper en clubmateriaal èn … ook nog eens aanzienlijk goedkoper dan menig concurrent.

De showroom en het enorme magazijn van Kubus Sports in Nijkerk ademen een en al hockey; gave legguards, strakke body-protectors, unieke kickers, helmen, handschoenen, sticks, etc.
In een hoek van het enorme magazijn vind je de “foam producent”, een paar meter van zijn oven en vlak naast zijn drukpers. Naast hem een stapel enorme foam platen in diverse kwaliteiten. Jij vraagt, hij produceert. Vlaggetje erop? Logo? Initialen? Daar iets dikker? Customized dus. Op maat gemaakt.

Wereldkeepers als Vincent Vanasch en Loic van Doren zweren bij de Brabo-aanpak. Comfortabel, stoer, duurzaam, licht. Jaap Stockmann kwam er ook graag.
De aanval inzetten klinkt brutaal en dat is ook precies de bedoeling. Beetje urban, beetje lef, beetje anders. Brabo Goalie wil hèt merk voor keepers worden. Loïc van Doren probeerde even iets anders, maar kwam terug. ‘Ik bèn gewoon Brabo’, zei hij bij terugkeer.

XXL Nutrition

‘Twee van de beste keepers van de wereld, mannen met nog meer passie dan wij, die zelf vragen of ze met onze spullen mogen spelen, mooi toch’, zegt een trotse Joep Paumen van Kubus Sports.

Tot voor kort was Brabo Goalie nog niet klaar voor het grote offensief richting de clubs. Bij de top scoorde Brabo Goalie al goed, in de breedte kon het beter. Inmiddels is de totále lijn aanvalsklaar, van de zestal keepers tot en met de absolute wereld top.

‘We kunnen de volledige club ontzorgen,’ aldus Joep Paumen. ‘Dat doen we met een goed product voor een eerlijke prijs, die lager ligt dan bij anderen.’

De foam producent kijkt even om als er bezoek langs loopt. Dan is-ie weer geconcentreerd. De Spelen komen er aan. Alle kanonnen moeten nog naar Tokyo vertrekken. Toch nog even schaven aan hun customized materiaal? Gebeurt ter plekke. Daarin is Brabo Goalie uniek. Paumen: ‘daar moeten de materiaalmensen van de clubs toch blij van worden?’
Paumen weet ook zeker dat penningmeesters blij worden van wat Kubus Sports en Brabo Goalie te bieden hebben. Vanuit het Kubus-vormige bedrijfspand durven ze daarom zelfs nog wel wat verder in de aanval. Zij zijn de enige partij die een totaal pakket kunnen bieden; van keepersmaterialen tot clubkleding, sticks, ballen en accessoires. Totaal ontzorgen dus.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *