Logo Hockey Connect geel oranje

Einde seizoen 22/23, begin van een nieuw tijdperk?!?

DSC_4153

Het zou zomaar kunnen. Over een paar jaar kijken we terug en markeren we dit seizoen als het begin.

Het begin van een nieuwe tijdperk in het hockey. Geen Den Bosch dames in de finale. De mannen van Pinoké die voor het eerst de landstitel grijpen. Het begin van nieuwe ‘branie’ in het mannenhockey.

Welke voorbode is dit bijvoorbeeld voor het aanstaande EK deze zomer in Mönchengladbach? Gaan daar ook alle nieuwe gezichten die nu vlammen tijdens de pro-league zich manifesteren? Is het ‘eindelijk’ tijd voor een volgende generatie?

XXL Nutrition

Maar ook het begin van de eerste stappen op een ‘dryturf’. Wat gaan de bevindingen worden van de teams die volgend seizoen het eerste droge veld op Weesp betreden? En welke gevolgen heeft dat voor het hockey in het algemeen, qua regels en materiaal?

Het begin van de voorzichtige acceptatie van het hockey 5’s in Nederland. Omdat we ook samen moeten kijken naar vormen die onze sport aantrekkelijk houden voor iedereen. Aftasten wat de drijfveren van de jeugd zijn om toch weer te kiezen of te blijven kiezen voor onze geliefde sport.

En sommige dingen zijn ieder jaar nieuw. Maar ook vertrouwd, al went het nooit. Vele kampioenen, vele promoties en ook het verdriet van degradatie. Elke poule en elke klasse kent komend seizoen weer nieuwe gezichten, nieuwe teams, nieuwe clubs.

De komende maand staat er nog genoeg moois op het programma. Finales, toernooien en afsluitingen met teams en op de clubs.

We zien elkaar weer bij de start van seizoen 2023-2024. De tellers op 0 en met heel veel zin!

Mooie zomer allemaal.

Namens Team Hockey International

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *