Logo Hockey Connect geel oranje

Win twee tickets voor het WK Hockey in Amsterdam of een gesigneerd shirt van Oranje!

Enquête (960 x 530 px) (1)

Beste hockeyer/hockeyfan, 

Bij Hockey International zijn we voortdurend bezig met het verbeteren van ons magazine en onze online platformen. Hierbij is jullie mening erg belangrijk. 

Hockey International is een hockeymagazine dat voor iedereen te verkrijgen is op 150 verschillende hockeyclubs in het hele land. In dit magazine brengen wij gedurende het seizoen maandelijks interviews, achtergrondverhalen en reportages in de breedste zin. In het kielzog van de actualiteit zoeken wij waar mogelijk de verdieping.  

XXL Nutrition

Op dit moment onderzoeken wij wat de mening is over ons magazine. Wij zijn nieuwsgierig wat lezers, maar ook niet-lezers, vinden van ons papieren magazine. Ook willen wij erachter komen welk hockeynieuws de liefhebbers interesseert en via welke weg wij de mensen het best kunnen bereiken.

Wilt u ons helpen met dit onderzoek en de bijbehorende enquête invullen? 

Als u de enquête invult, heeft u de mogelijkheid om uw e-mailadres achter te laten. De deelnemers die dat doen, maken kans twee tickets te winnen voor het WK hockey deze zomer in Amsterdam, of een gesigneerd shirt van het Nederlands elftal. Invullen van de enquête neemt ongeveer 3 minuten in beslag.

https://hva.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_9nmRRlvKQjZGlYG

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *